Presentació oficial dels Benet Games 2017

 

Es presenta oficialment els Benet Games al Bosquet de Sant Fruitós de Bages

El dijous 21 de setembre s’ha presentat oficialment els Benet Games davant dels mitjans de comunciació locals i les autoritats polítiques. L’acte ha tingut lloc al Bosquet de Sant Fruitós de Bages, lloc on se celebrarà el festival els dies 7 i 8 d’octubre.

L’acte ha començat amb una breu presentació de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, remarcant que “el festival segueix amb pas ferm, consolidant espais i activitats, però amb nous reptes”.

Seguidament, s’ha donat pas a Xavier Bas, subdirector general de Gestió de Públics de la Fundació Catalunya La Pedrera, el regidor d’esports, Tomàs Casero, el regidor de promoció econòmica, Xavier Racero i el cap d’activitat dels Benet Games, Ramon Prat.