Prop de 25.000 persones s’apropen durant el cap de setmana a Sant Fruitós de Bages per gaudir dels Benet Games

En el marc de les activitats infantils, uns 15.000 nens i nenes han gaudit durant tot el cap de setmana de les més de 45 activitats dividides en els diferents espais temàtics. Rocòdroms, tirolines, ponis, cavalls, exhibicions de free-style en la modalitat de BMX, trikes, pumptrack, laberint de palla, paddle surf, bateig de submarinisme i inflables són algunes de les activitats que han pogut fer els nens i nenes durant tot aquest cap de setmana.

Pel que fa les proves esportives, unes 2.100 persones han participat durant tot el cap de setmana en les diferents modalitats, tant a nivell competitiu com a nivell popular.

El plat fort de diumenge ha estat la Four Factors Race, amb una participació d’uns 1.500 corredors. Prèviament a la cursa, des de l’escenari principal situat a la plaça Alfred Figueras (davant del Bosquet) un monitor del Vela Club Fitness ha dirigit un entrenament amb música per tal d’anar escalfant motors i preparar als corredors pel gran repte que els quedava per davant. Al tram final de la cursa, els esperaven uns obstacles que havien de superar i feien que cada vegada es quedessin més enfangats.