Presentació del concurs de micro càmeres Real Video Stories dels Benet Games

//Presentació del concurs de micro càmeres Real Video Stories dels Benet Games

Es presenta la primera edició del festival de mini càmeres Real Video Stories dels Benet Games

Avui ha tingut lloc a l’aeròdrom Saltamos de Sant Fruitós de Bages la presentació oficial del festival de micro càmeres. Amb aquesta presentació s’ha donat el tret de sortida al concurs, que és la gran novetat d’aquesta cinquena edició dels Benet Games que se celebraran el cap de setmana 6 i 7 d’octubre de 2018.

L’acte ha començat amb el discurs de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, que ha remarcat la importància que aquest esdevingui un punt de trobada anual i una plataforma de projecció i valorització de tots aquells films fets a través d’una micro càmera que aporten imatges inèdites, espectaculars i sorprenents, però alhora càlides, familiars i relaxants.

Seguidament ha parlat el regidor de promoció econòmica de l’ajuntament, Xavier Racero, destacant la dimensió i la projecció que es vol donar al festival i el fet que tingui lloc en un entorn amb un gran potencial com és el cas de Sant Fruitós de Bages.

Finalment, ha intervingut el director de la organització, Albert Balcells, fent referència al fet de donar un pas més fent créixer els Benet Games amb aquest concurs de micro càmeres, que permetrà projectar històries reals on un mateix és el protagonista i podrà transmetre les seves experiències i vivències personals a través de les filmacions.

L’acte ha finalitzat amb un salt en paracaigudes realitzat per tres dels instructors de l’aeròdrom Saltamos que al aterrar han fet un xut en una pilota dels Benet Games, fet que demostra la seva gran precisió i tècnica a l’hora de fer l’aterratge.