La Festa dels Colors dels Benet Games

//La Festa dels Colors dels Benet Games

Participa a la gran Festa dels Colors dels Benet Games de Sant Fruitós de Bages!

El dissabte 6 d’octubre a partir de les 7 de la tarda, vine a passar-ho bé al ritme de la música!

Dins els Benet Games, el festival d’esport, natura i música a l’aire lliure organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, hi haurà la festa de colors dinamitzada per les Piscines Municipals de Manresa.

La festa consisteix en ballar i cantar al ritme de la música, mentres tires enlaire pols de diferents colors. T’aconsellem que tinguis a punt una samarreta blanca o la compris als punts d’informació del festival, juntament amb els paquets de pols de colors.

No deixis escapar la oportunitat de passar-t’ho bé i quedar-te impregnat de color! Anima’t a participar, la festa està oberta a tothom!