Projecció “The Rider and the Wolf” a la gal·la dels Real Video Stories

//Projecció “The Rider and the Wolf” a la gal·la dels Real Video Stories

Projecció del film “The Rider and the Wolf” als Benet Games

Dins la gal·la del Real Video Stories es projectarà el film “The Rider and the Wolf” al Bosquet de Sant Fruitós de Bages

Aquest dissabte 6 d’octubre a partir de les 20h tindrà lloc al Bosquet de Sant Fruitós de Bages, la gal·la del concurs de mini càmeres Real Video Stories.

L’acte consistirà en la projecció dels vídeos guanyadors que han participat al concurs de mini càmeres Real Video Stories i es procedirà a l’entrega de premis.

Per acabar, es farà una projecció del film “The Rider and the Wolf”, protagonitzat per Mike “The Bike” Rust, una peça clau en la història del mountain bike. Els nous quadres que va incorporar a les bicicletes i la seva visió imaginativa i entusiasta, van trencar amb les limitacions de què es podia fer sobre dues rodes. Amb el temps, va vendre la seva part de la famosa botiga de bicicletes “Colorado Cyclery” i es va traslladar a la Vall San Luis per perseguir una vida sostenible a les muntanyes. Al marz de 2009, Rust va desaparèixer després d’un enfrontament a la seva propietat. Mai no es va saber res més d’ell. Què li va passar a Mike The Bike?

T’hi esperem!