PRESENTADA LA 6ª EDICIÓ DELS BENET GAMES, CARREGADA DE NOVETATS DINS D’UN ESDEVENIMENT CONSOLIDAT

//PRESENTADA LA 6ª EDICIÓ DELS BENET GAMES, CARREGADA DE NOVETATS DINS D’UN ESDEVENIMENT CONSOLIDAT

El 5 i 6 d’octubre tornen els Benet Games, festival de referència de Catalunya, que unirà esport, natura i música, amb grans novetats com l’exhibició de X Trial, la Copa Catalana de Ciclocròs, el Xancleta Challenge o les Supercurses del Club Super 3.

L’acte s’ha celebrat a l’epicentre de les activitats que es duran a terme els dies 5 i 6 d’octubre, al Bosquet de Sant Fruitós de Bages.

Aquest ha sigut encapçalat per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, que ha volgut remarcar el creixement dels Benet Games, fins arribar a l’actual estat, sempre compromesos en la millora i en els objectius de futur. A la vegada, ha destacat com s’han anat afegint diferents activitats, entre les quals trobem el Real Video Stories, concurs de micro càmeres.

Tot seguit, la Regidora de Promoció Econòmica, Carme Ruiz, que ha volgut reiterar el gran nombre d’activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana. Volent destacar la final del Xancleta Challenge. Creant un ambient especial al voltant de l’esport, la natura i la música.

A continuació, el representant de l’organització de l’esdeveniment, Albert Balcells, ha volgut destacar que el programa dels Benet Games reuneix activitats, actuacions i concursos variats que atreuen des dels més petits, fins al més grans. Fent partícip a tothom d’un cap de setmana on l’experiència esportiva, la natura i la música es fusionen.

Per finalitzar, la cap de participació, comunicació i mecenatge de la Fundació Althaia, la Dra. Antònia Raich, ha posat en valor l’aposta de l’acció solidària de la qual forma part l’esdeveniment.