BENET GAMES, EL FESTIVAL FET PER A LES FAMÍLIES

//BENET GAMES, EL FESTIVAL FET PER A LES FAMÍLIES

Més de 40 activitats per a poder fer gaudir als més aventurers de la casa.

Vine a passar un dia espectacular als Benet Games de Sant Fruitós de Bages.

Entrada gratuïta al recinte i comença a escollir l’activitat que més t’agradi, amb l’adquisició de BENETS (moneda oficial del festival), fins a 40 activitats (rocòdroms ,tirolina, bateig en submarinisme, cavalls, ponies…). Del dissabte a les 10 del matí a les 8 del vespre amb una espectacular festa de colors amb pols, llum, música i ball. I el diumenge, de les 10 del matí fins a les 3 del migdia que es tancarà amb la actuació Karaokes Kids pels més petits que podran ballar i cantar a l’espai de Mutua General de Catalunya.

Durant les dues jornades dels dies 5 i 6 d’octubre també podreu gaudir de competicions, exhibicions i concerts… Des de les Supercurses del Club Super 3 amb la presència d’en Dan, la Pati i el Pau el dissabte pel matí (www.super3.cat), juntament amb la final del Xancleta Challenge; el Laberint de palla de Llet Nostra, on els més petits gaudiran buscant la sortida i s’emportaran un obsequi de regal; fins a activitats competitives com el dual XTrial que comptarà amb la presència de diferents participants estrangers com en Vasek Kolar, la Copa Catalana de Ciclocròs, o la divertida i original KIA Race que deixa a tots els participants plens d’escuma i fang. Podràs recórrer 6 o 12 km, de la manera més divertida (Inscripcions disponibles a www.kiarace.es). A més, s’atorgaran els premis del concurs de microcàmeres Real Video Stories, concurs de vídeos fets practicant qualsevol activitat a l’aire lliure.