La 6a edició dels Benet Games de Sant Fruitós de Bages finalitza amb més diversió que mai, atraient a més de 27.000 visitants

//La 6a edició dels Benet Games de Sant Fruitós de Bages finalitza amb més diversió que mai, atraient a més de 27.000 visitants

La Kia Race demostra tot el seu potencial, protagonitzant una cursa més que divertida i increïble on centenars de participants no han parat de passar-ho bé.

La polivalència d’un festival com els Benet Games es demostra cada any. Petits i grans troben la seva activitat al llarg dels dos dies i passen unes jornades d’allò més entretingudes, on hi ha moments per a tot. Les famílies no han parat de gaudir del festival, al llarg del cap de setmana.

La segona jornada continuava amb totes les activitats ja presents durant el primer dia (passejades en cavall, aventura, aigua, inflables, tallers…), però amb dues proves que fan que els Benet Games agafin una altra dimensió i que converteixen el festival en un referent a nivell de Catalunya.

S’obria el matí amb les primeres sortides de la Copa Catalana de Ciclocròs, donant un punt competitiu al festival, rodejat de festivitat i alegria, que arribaria més tard amb la Kia Race. Tot tipus de disciplines esportives perquè tothom pugui escollir el que més li agradi.

La Kia Race va molt més enllà d’una prova esportiva. És diversió, alegria i festeig entre companys, amics i familiars que es reuneixen per passar-ho d’allò més bé, al voltant d’un recorregut de 6 o 12 quilòmetres, ple d’obstacles que conjuguen esport i natura. Les sorpreses es van trobant al llarg del traçat: una espectacular zona de basses de fang, escuma sense límits, molta aigua i altres obstacles naturals que fan que la companyonia s’expressi encara més, fent pinya entre els grups.

Un dia de tancament que deixa ben palès l’ambient inigualable i espectacular dels Benet Games que, any rere any, guanya adeptes.

Un festival que aglutina esport, natura i música d’una manera on tothom hi té el seu espai!